Ugens menu

Der er i øjeblikket ikke tilføjet nogen menu i denne uge.

Menu

Fredag 11:00 - 20:00
Lørdag 11:00 - 20:00
Søndag 11:00 - 18:00

Se menu

Se menuen i PDF

Smørrebrød

2 slags sild
Gl. dags modned marineret sild og karrysild serveret med æg, løg og kapers
68,-

Hjemmelavet stegt lun sild i lage
med løg og kapers
68,-

Rødspættefilet
med remoulade og citron
75,-

Rødspættefilet
med mayonnaise, citron og pyntet med rejer
75,-

Æggemad
med rejer, tomat, “kaviar”, mayonnaise og purløg
68,-

Roastbeef
med remoulade, peberrod, syltede agurker og hjemmelavede sprøde løg
75,-

Ostemad
med peberfrugt
25,-

Kartoffelmad
på rugbrød med 3 slags løg, sprød bacon og mayonnaise
55,-

Uspecificeret smørrebrød

1 Styk 25,-
2 Stykker 50,-
3 Stykker 75,-

 

Forretter/Lette Retter

Røget laksecarpaccio
med rygeost/urte créme og agurk
68,-

Oksecarpaccio
med parmesan, salat og trøffelolie
78,-

Kartoffel/porresuppe
med croutoner
49,-

Hovedretter

Ribeye steak 250gr
serveret med carotter og rustikke pommes frites
178,-
Venligst vælg også en sauce;
-Hvidløgssmør
-Bordelaise sauce
-Peber sauce

Pariserbøf
med rødløg, pickles, peberrod, rødbede, kapers og æggeblomme
99,-

Spicy asiatisk kyllingesalat
med bønnespirer, gulerødder, nødder og teriyaki sauce
88,-

Lakeside’s luksus burger
Brioche boole med oksekød, salat, bacon, ost og griterede løgringe. Serveret med pommes frites og chilli mayo
99,-

Confit af and
med kartoffelmos og sauce
139,-

Sideordre til alle hovedretter
25,- pr. stk

-Grøn salat med vinaigrette
-Pommes frites

Anbefalet steak vin:
Nebiolo d’Alba, Baluma, Conterno, Italy 1/1 fl 280,-

Ost og Dessert

Gateau Marcel
med bær og vanilieis
49,-

Eton mess
knust marengs med bær og flødeskum
49,-

Chocolate fondant
med créme fraîche
49,-

Ris á l’amande
med kirsebærsauce
49,-

Ostetallerken
3 stk. oste fra Danmark og udlandet med syltede valnødder og oliven
59,-

Chokolade petit four
pr. stk.
10,-

– Spørg din tjener om vores store udvalg af avec –

 

Vinmenu

Se Menu

Se menuen i PDF

Vin

Champagne
Brut Ayala 1/2 – 1/1 flaske 285,-/500,-
Livlig, åben, fløjlsblød og med en cemet fylde. Viser stor finesse og rigdom.

Cava, Dibon 260,-
Elegant cava. Tør, rank og frisk, med en flot vedvarende mousse.

White
Fuentesca, Bodegas Sierre Norte, Øko.
Utiel-Requena, Spanien 45,- pr. glas/200,-
Xharmerende og aromatisk vin.

Pagadebit, Poderi dal Nespoli,
Emilia-Romagna, Italien 55,- pr. glas/250,-
Sprød og frisk, med fine noter af krydderurter.

Chardonnay “Haystack”, Journey’s End,
Stellenbosch, South Africa 55,- pr. glas/250,-
Intens vin, med et oileret præg og en tør til halvtørsmag og en forfriskende afslutning.

Sancerre, Chateau fontain Audon,
France 350,-
Frisk, elegant og læskende.

Pinot Blanc, Domaine Paul Blanck,
Alsace, France 250,-
Liflig, fedmefyldt og cremet.

Riesling, Domaine Paul Blanck,
Alsace, France 300,-
Tør fyldig og elegant Riesling.

Gewürztraminer, Domaine Paul Blanck,
Alsace, France 330,-
Fyldig og delikat. Perfekt til foie gras.

Chardonnay, Alexander Valley Vinyards,
Sonoma, California, USA 300,-
Fyldig, med et elegant fadpræg.

Rosé
Chateau Roubine, “Premium”
Provence Cru Classé, France 300,-
Tør, frisk og saftig. Friskhed og balance er kodeordet for denne dejlige og liflige Rosévin.

Rød
Shiraz / Cabernet Sauvignon, Petit Rozier,
South Africa 45,- pr. glas/200,-
Saftig, og fyldig vin.

Valpolicelle, MA ROAT, Ripasso, Tezza,
Veneto, Italien 55,- pr. glas/250,-
Rund, cremet og saftig Ripasso, med en god balance mellem frugt og syre.

Malbec Barrandica, Antucura,
Mendoze, Argentinia 250,-
Rig, saftig og kraftig, men på den elegante facon. Et imponerende glas.

Nebbiolo d’Alba, Diego Conterno,
Piemonte, Italien 280,-
Fyldig men en let cremet struktur og flot balance mellem frugt og syre.

Clos del Mas, 
Priorat, Spanien 300,-
Frugtmættet og super koncentreret

Zinfandel, “Sin Zin”, Alexander Valley Vineyards,
Sonoma, Californien, USA 300,-
Saftig og fyldig vin med duft af jordbær, chokolade og den charmerende underliggende vanilje fra fadet.

Dessertvin
Malvasia, 
Sparkling 250,-
Aromatisk og firsk med en dejlig sødme som støttes op af de fine perler.

Kældervine
Riesling, Grand Cru, Schlossberg, 2011, Domaine Paul Blanck,

Alsace, France 450,-
Top Riesling. Tør, saftig og fyldig.

Meurasult, Chanson, 
Bourgogne, France 650,-
Intens, med både fedme og sprødhed. Lang flot eftersmag.

2012 Blanc clos des Mouches, 1. Cru. Chanson,
Bourgogne, France 1400,-
Flot hvidvin. Cremet, nærmest olieret, blød og koncentreret. Vedvarende og mineralsk eftersmag.

2013 Chassagne Montrachet, 1. Cru. Les Chênevottes, Chanson,
Bourgogne, France 1200,-
Generøs og velstruktureret. Meget ren frugt- Lang og intens eftersmag.

Pinot Noir “Bills”, William Cole,
Casablanca Valley, Chile 450,-
Frist elegant og saftig Pinot Noir.
(Lakeside anbefaler stærkt denner vin)

Morgon Cru Beaujolais, Loïc Bulliat,
Beaulolais, France 400,-
Saftig smag med masser af bærnoter og en sprød syrlighed.

Clos del Mas, +7,
Priorat, Spain 450,-
Dyb og aromatisk. Intens, kraftig og bærpræget, med en næsten ekstraktagtig struktur.

Gevry Chambertin, Chanson,
Bourgogne, France 650,-
Kompleks og saftig. Lækker, vellavet og uhyre præcis.

2010 Clos des Vougeot, Grand Cru, Domaine D’Ardhuy,
Bourgogne, France 1400,-
Top Bourgogne. Stor, intens og aristokratisk vin.

2010 Nuits St. George 1. Cru Carteaux, Chanson,
Bourgogne, France 1400,-
Tæt, fyldig, kompleks og generøs. Meget elegant. Lang finish.

1999 Chateau Mouton Rothschild, 1. Cru,
Pauillac, France 4800,-
Moden, kompleks, nuanceret. Bordeaux på 1. klasse.

 

Selskabsmenu

Se Menu

Se menuen i PDF

Buffeter

Lakeside Brunch – 168,-
Æggekage med spinat, bacon og purløg
Yoghurt rørt med vanilje, serveret med müesli
Brunchpølser stegt med løg og tomat
Råstegte Provence-kartofler
Små estragonfrikadeller
Spansk pølse og skinke
2 slags ost
Brød og croissanter
Marmelade
Friskskåret frugt
Amerikanske pandekager 
med sirup
Juice, kaffe og te

Italiensk Buffet – 245,-
Kæmperejer  med grønne bønner hvidløg og chilli
Røget hellefisk på basilikum-/tomat-soufflé
Pstasalat med broccoli, pinjekerner, bacon, squash og olie/eddike dressing
Carpaccio af oksefilet med cirtonolie og parmesan
Tomatsalat med basilikum
Oksetyndsteg med ovnristede kartofler
Parmaskinke med melon
Gorgonzola med akaciehonning og pære
Tiramisu

Fransk Buffet – 350,-
Østers naturel med balsamisk eddike og løg
Moules marinére muslinger i hvidløg og safran
Ostegratineret rødtungefilet på bund af spinat og svampe
Foie Gras med æbler i eddike
Pandekager med svampe og trøffelolie
Helstegt oksemørbrad med kartoffel/sellerigratin
2 slags franske oste

Dansk Buffet – 190,-
Marinerede silde med karrysalat
Kryddersild med kapers og løg
Enebærgravad laks med sennepsdressing
Lun rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Æg og rejer med mayonnaise og citron
Flæskesteg med rødkål og surt
Frikadeller med kartoffelsalat
2 slags ost

Sammensæt selv 2 eller 3 retters menu
Venligst bemærk, at det er en forudsætning at alle vælger samme retter.

2 retter 180,-
3 retter 250,-

Forretter
Varmrøget laks med urte/rygeost créme og agurk
Parmaskinke med melon
Eksotisk rejecocktail avokado, mango, rejer og passionfrugt
Carpaccio af okse med trøffelolie og parmesan

Hovedretter
Gammeldags oksesteg med glaserede løg, haricotverts, kartofler, skysauce og surt
Helstegt oksefilet med svampesauce, smørsauteret spinat og hasselbach kartoffel
Indbagt laks med spinat og champignon. Dertil tagliatelle og hummersauce
Perlehønebryst på bund af ferskenkompot, hertil kartoffel rösti og kyllingeskysauce
Helstegt lammekølle med agurkesalat, myntegelé, lammesky og ristede kartofler

Desserter
Tiramisu med friske bær
3 slags ost med syltede mødder
Créme brulée
Gateau marcel chokoladekage