Ugens menu

Quiche med varmrøget laks, spinat og ost

hertil frisk salat med feta, vilde cherry tomater og balsamico

99,- pr. person

Bestil bord på +45 4919 0422

Frokostmenu

Mandag - Fredag 11:00 - 17:30
Weekend/Helligdage 10:00 - 17:30

Se menu

Udskriv Frokostmenu

SILD

DE TRADITIONELLE OG SPECIALITETERNE

2 SLAGS SILD
Gammeldags modnet marinet sild og karrysild serveret med æg, løg og kapers
68 ,-

HJEMMELAVET STEGT LUN SILD I LAGE
med løg og kapers
68,-

FISK OG SKALDYR

RØDSPÆTTEFILET
med remoulade og citron
75,-

RØDSPÆTTEFILET
med mayonnaise, citron og pyntet med rejer
75,-

HÅNDPILLEDE GRØNLANDSKE REJER
på franskbrød, med mayonnaise, hjemmelavet rød dressing og dild
78,-

SKAGENS TOAST
ristet franskbrød med hjemmelavet rejesalat og ”kaviar”
78,-

ÆGGEMAD
med rejer, tomat, ”kaviar”, mayonnaise og purløg
68,-

KØD

ROASTBEEF
med remoulade, peberrod, syltede agurker og hjemmelavede sprøde løg
75,-

TARTELETTER
med høns, asparges, persille frit og salat
1 stk eller 2 stykker
48,- / 68,-

 

HJEMMELAVET HØNSESALAT
med bacon, asparges, persille frites og ristet franskbrød
75,-

SPECIALITETER

OSTEMAD
med peber frugt
25,-

OMELET
med ost, skinke, purløg og rugbrød
75,-

KARTOFFELMAD
på rugbrød med 3 slags løg, sprød bacon og mayonnaise
55,-

RØGET LAKSECARPACCIO
med røget ost og agurk
68,-

USPECIFICERET SMØRREBRØD

1 Stykker
25,-

2 Stykker
50,-

3 Stykker
75,-

FROKOST FORTSAT

SALAT MED VARMRØGET LAKS
med kartofler, feta ost, tomat og dressing
88,-

LAKESIDE LUKSUS BURGER
Brioche bolle med bøf, salat, bacon, ost og indbagte løgringe. Serveret med grov frites & chili mayonnaise
99,-

ENGELSK BEER BATTERED FISK OG CHIPS
med ærtemos og tartar dressing
149,-

PARISERBØF
med rødløg, pickles, peberrod, rødbeder,kapers og æggeblomme
99,-

ASIAN KYLLINGESALAT
med bønnespirer, gulerødder, nødder og teriyaki dressing.
88,-

UGENS RET
henvend dig venligst til tjeneren
99,-

DESSERT

CHOKOLADE FONDANT
med mynte og créme frâiche
49,-

ETON MESS
knust marengs med bær og piskefløde
49,-

DAGENS KAGE
49,-

Enkelte stykker smørrebrød kan vi, desværre på grund af aktuel råvare tilgang, være nødsaget til at melde udsolgt

Aftenmenu

Mandag - Fredag 17:30 - 21:00
Weekend/Helligdage 17:30 - 21:00

Se menu

Udskriv Aftenmenu

Forretter / lette retter

RØGET LAKSECARPACCIO
med rygeost/urte créme og agurk
68,-

STEGT KAMMUSLING
med blomkålspuré, julienne grøntsager og hoisin sauce
78,-

OKSECARPACCIO
med parmesan, salat og trøffelolie
78,-

TARTELETTER 1stk/2stk
med høns i asparges
48/68,-

TAPAS TALLERKEN 1stk/2stk
med oste, pålæg, kapers, cornichoner, sennep og figner
68/110,-

HØNSESALAT
med bacon, asparges, friteret persille og toast
75,-

Hovedretter

RIBEYE STEAK 250gr
178,-

UGENS RET
Spørg din tjener
99,-

BEER BATTERED FISK OG CHIPS
med ærtemos og sauce tartar
148,-

PERLEHØNEBRYST
med kartoffelmos, kartoffel brunoise, grøntsager og sauce
158,-

PARISERBØF
med rødløg, pickles, peberrod, rødbede, kapers og æggeblomme
99,-

LAKESIDE’S LUKSUS BURGER
Brioche bolle med oksekød, salat, bacon, ost og friterede løgringe. Serveret med pommes frites og chili mayo
99,-

SPICY ASIATISK KYLLINGESALAT
med bønnespirer, gulerødder, nødder og teriyaki sauce
88,-

SALAT MED VARMRØGET LAKS
med feta, kartoffel, tomat og dressing
88,-

Ribeye Steaks bliver serveret med carotter og rustikke pommes frites

Venligst vælg også en sauce:

  • Hvidløgssmør
  • Bordelaise sauce
  • Pepper sauce

Ekstra side orders til alle hovedretter; 25,- pr. stk

  • Grøn salat med vinaigrette
    Pommes frites
  • —————————————————————————————————————————–
  • Kun mod forudbestilling og senest 2 dage i forvejen, minimum 2 personer

BEEF WELLINGTON
with pommes fondant, carotter og bordelaise sauce
250,- per person
————————————————————————————————————–


ANBEFALET STEAK VIN:

NEBIOLO D’ALBA, Baluma, Conterno, Italy 1/1 fl
280,-

Ost og Dessert

GATEAU MARCEL
med bær og vanilieis
49,-

KLASSISK CRÉME BRÜLÉE
49,-

ETON MESS
knust marengs med bær og flødeskum
49,-

CHOKOLADE FONDANT
med créme fraîche
49,-

CHOKOLADE PETIT FOUR pr. stk.
10,-

OSTETALLERKEN 3stk
Oste fra Danmark og udlandet med syltede valnødder og oliven
59,-

# SPØRG DIN TJENER OM VORES STORE UDVALG AF AVEC #

Vinmenu

Se Menu

Champagne:

Brut Ayala 1/2 – 1/1 flaske  285,-/500,-
Livlig, åben, fløjlsblød og med en cremet fylde. Viser stor finesse og rigdom.

Cava Dibon 260,-
Elegant cava. Tør, rank og frisk, med en flot vedvarende mousse.

Hvide:

Fuenteseca, Bodegas Sierre Norte, Øko. Utiel-Requena, Spanien 45,- pr. glas/200,-
Charmerende og aromatisk vin.

Pagadebit, Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagne, Italien 55,- pr. glas/250,-
Sprød og frisk, med fine noter af krydderurter.

Chardonnay “Haystack”, Journey’s End, Stellenbosch, Sydafrika 55,- pr. glas/250,-
Intens vin, med et olieret præg og en tør til halvtør smag og en forfriskende afslutning.

Sancerre, Chateu Fontain Audon, Frankrig 350,-
Frisk, elegant og læskende.

Pinot Blanc, Domaine Paul Blanck, Alsace, Frankrig 250,-
Liflig, fedmefyldt og cremet.

Riesling, Domaine Paul Blanck, Alsace, Frankrig 300,-
Tør, fyldig og elegant Riesling.

Gewürztraminer, Domaine Paul Blanck, Alsace, Frankrig 330,-
Fyldig og delikat. Perfekt til foie gras.

Chardonnay, Alexander Valley Vineyards, Sonoma, Californien, USA 300,-
Fyldig, med et elegant fadpræg.

Rosé:

Chateau Roubine, “Premium”, Provence Cru Classé, Frankrig 300,-
Tør, frisk og saftig. Friskhed og balance er kodeordet for denne dejlige og liflige Rosévin.

Røde:

Shiraz / Cabernet Sauvignon, Petit Rozier, Sydafrika 45,- pr. glas/200,-
Saftig, og fyldig vin.

Valpolicella, MA ROAT, Ripasso, Tezza, Veneto, Italien 55,- pr. glas/250,-
Rund, cremet og saftig Ripasso, med en god balance mellem frugt og syre.

Malbec Barrandica, Antucura, Mendoza, Argentin 250,-
Rig, saftig og kraftig, men på den elegante facon. Et imponerende glas.

Nebbiolo d’Alba, Diego Conterno. Piemonte, Italien 280,-
Fyldig med en let cremet struktur og flot balance mellem frugt og syre.

Clos del Mas, Priorat, Spanien 300,-
Frugtmættet og super koncentreret.

Zinfandel, “Sin Zin”, Alexander Valley Vineyards, Sonoma, Californien, USA 300,-
Saftig og fyldig vin med duft af jordbær, chokolade og den charmerende underliggende vanilje fra fadet.

Dessert vine:

Malvasia, Sparkling 250,-
Aromatisk og frisk med en dejlig sødme som støttes op af de fine perler.

Kælder Vine:

Riesling, Grand Cru, Schlossberg, 2011, Domaine Paul Blanck, Alsace, Frankrig 450,-
Top Riesling. Tør, saftig og fyldig.

Meursault, Chanson, Bourgogne, Frankrig 650,-
Intens, med både fedme og sprødhed. Lang flot eftersmag.

2012 Blanc Clos des Mouches, 1. Cru. Chanson, Bourgogne, Frankrig 1400,-
Flot hvidvin. Cremet, nærmest olieret, blød og koncentreret. Vedvarende og mineralsk eftersmag.

2013 Chassagne Montrachet, 1. Cru. Les Chênevottes, Chanson, Bourgogne, Frankrig 1200,-
Generøs og velstruktureret. Meget ren frugt. Lang og instens eftersmag.

Pinot Noir “Bill’s”, William Cole, Casablanca Valley, Chile 450,-
Frisk, elegant og saftig Pinot Noir. (Lakeside anbefaler stærkt denne vin).

Morgon Cru Beaujolais, Loïc Bulliat. Beaujolais, Frankrig 400,-
Saftig smag med masser af bærnoter og en sprød syrlighed.

Clos del Mas, +7, Priorat, Spanien 450,-
Dyb og aromatisk. Intens kraftig og bærpræget, med en næsten ekstraktagtig struktur.

Gevry Chambertin, Chanson, Bourgogne, Frankrig 650,-
Kompleks og saftig. Lækker, vellavet og uhyre præcis.

2010 Clos des Vougeot, Grand Cru, Domaine D’Ardhuy, Bourgogne, Frankrig 1400,-
Top Bourgogne. Stor, intens og aristokratisk vin.

2010 Nuits St. George, 1. Cru Carteaux, Chanson, Bourgogne, Frankrig 1400,-
Tæt fyldig, kompleks og generøs. Meget elegant. Lang finish.

1999 Chateau Mouton Rothschild, 1. Cru, Pauillac, Frankrig 4800,-
Moden, kompleks, nuanceret. Bordeaux på 1. klasse.

Selskabsmenu

Se Menu

Udskriv Selskabsmenu

BUFFET’ER
(min. 10 pers.)

LAKESIDE BRUNCH
Æggekage
med spinat, bacon og purløg
Yoghurt
rørt med vanilje, serveret med müesli
Brunchpølser
stegt med løg og tomat
Råstegte provencekartofler
Små estragonfrikadeller
Spansk pølse og skinke
2 slags ost
Brød og croissanter
Marmelade
Frisk skåret frugt
Amerikanske pandekager
med sirup
Juice, kaffe og te

168,-

ITALIENSK BUFFET
Kæmperejer
med grønne bønner hvidløg og chili
Røget hellefisk
på basilikum/tomat soufflé
Pastasalat
med broccoli, pinjekerner, bacon, squash og olie/eddike dressing
Carpaccio
af oksefilet med citronolie og parmesan
Tomatsalat
med basilikum, rødløg, oliven og artiskokhjerter
Oksetyndsteg
med ovnristede kartofler
Parmaskinke
med melon
Gorgonzola
med akaciehonning og pære
Tiramisu

245,-

FRANSK BUFFET
Østers naturel
med balsamisk eddike og løg
Moules marinére
Hvidvins dampet muslinger i hvidløg og safran
Ostegratineret rødtungefilet
på bund af spinat og svampe
Foie Gras
med æbler i eddike
Pandekager
med svampe og trøffelolie
Helstegt oksemørbrad
med kartoffel/sellerigratin
2 slags franske oste

350,-

DANSKE BUFFET
Marinerede sild

med karrysalat
Kryddersild
med kapers og løg
Enebærgravad laks
med sennepsdressing
Lun rødspættefilet
med hjemmelavet remoulade
Æg og rejer
med mayonnaise og citron
Flæskesteg
med rødkål og surt
Frikadeller
med kartoffelsalat
2 slags ost

190,-

SAMMENSÆT SELV
2 eller 3 retters Menu
Venligst bemærk, at det er en forudsætning
at alle vælger samme retter.

FORRETTER
Varmrøget laks med urte/rygeost créme og agurk
Parmaskinke med melon
Eksotisk rejecocktail med avocado, mango, rejer og passionsfrugt
Carpaccio af oksefilet med trøffelolie og parmesan

HOVEDRETTER
Gammeldags oksesteg med glaserede løg, haricoverts, kartofler, skysauce og surt

Helstegt oksefillet med svampesauce, smørsauteret spinat og hasselback kartoffel
Indbagt laks med spinat og champignon. Dertil tagliatelle og hummersauce

Perlehønebryst på bund af ferskenkompot, hertil kartoffel rösti og kyllingeskysauce

Helstegt lammekølle med agurkesalat, myntegelé, lammesky og ristede kartofler

DESSERTER
Tiramisu med friske bær
3 slags ost med syltede nødder
Créme brulée
Gateau marcel chokoladekage

2 RETTER 180,-

3 RETTER 250,-